A hagyományteremtő Slow Food and Wine Masterclass Borvacsora központi témája most a Kékfrankos lesz. Ehhez a fajtához kapcsolódóan álmodik meg Szabó Kevin Chef és csapata egy különleges Slow Food menüsort hazai prémium alapanyagokból.
Vegyetek részt ezen az egyedülálló eseményen!

 

MENÜSOR


Welcome drink
St.Andrea Kadarka Pezsgő Eger
Kezdő tétel: Soltészbor Kékfrankos 2015 Eger

Hideg előétel
Szürke marha sajt, házi kovászolt kenyérrel
Borkíséret: Heimann Alte Reben 2015 Szekszárd

Meleg előétel
Tojásos lecsó
Borkíséret: Nyolcas és Fia Kékfrankos Eger 2014

Főételek
Malac császár, káposzta
Borkíséret: Garger Kékfrankos 2015 Sopron

Marha hasalja, répa barbecue
Borkíséret: Almagyar Érseki Szőlőbirtok 68 Kékfrankos Eger

Desszertek
Tea sorbet

Céklás Brownie
Borkíséret: Benedek Pince Kékfrankos Mátra

 

Részvételi díj: 17.000 ft.

A Slow Wine Masterclass vacsorára a Bori Mami Étterem bankszámlájára elutalt részvételi díjjal jelentkezhet. A közleményben jelezze: Slow Wine borvacsora

Bankszámlaszám: 10103551-71501700-01004004

borimami.gyongyos@gmail.com
06-30-830-9343

Let’s go Slow in Hungary!

Lassulj velünk, Magyarország!