Tartunk Slow food íznevelést gyerekeknek…barangolunk Slow travel úticélokon keresztül, láthatjátok hol és hogyan dolgoznak a slow termelők de most azt is megmutatjuk, hogy a felnőtt, igényes, egészségre törekvő Slow fogyasztók milyen borvacsorákra tudnak eljönni tagjainknál. Miért érdemes egy Slow Food/Wine élményt választani?

Mert, ahogy a nemzetközi kollégáink is megfogalmazták: GOOD, CLEAN and Fair! Azaz TISZTA, JÓ, IGAZSÁGOS és ami nagyon fontos ÉLVEZETES! Sok-sok információ a helyi alapanyagokról, étkultúráról elsőkézből a termelőktől, chefektől, borászoktól. Az exklúzív szakmai barangolást Fiáth Attila borakadémikus vezeti  és a mostani vacsoránkon Szabó Kevin chef álmondta meg a kortárs magyar konyha csodáit! Ami nagyon fontos ezeken a Slow eseményeken, hogy az ökológiai lábnyom minimalizálása, a tisztességes termelők, a hazai családok, éttermek támogatása valósul meg trendi, élvezetes, új élményekkel! A Slow Food and Wine borvacsorákkal! Csatlakozz te is, nézd meg milyen a mátrai Bori Mami étteremben egy ilyen Slow Élmény! Lassulj velünk, Magyarország! Let’s go Slow in Hungary!