Slow Beauty

Friss ötletek, receptek Slow Beauty témakörben hétfőnként. Mert jogunk van a jobb, természetesebb élethez! Let's go Slow!

Ezentúl hétfőnként Slow beauty ötletekkel halmozlak el titeket méghozzá a Slow mozgalmunk természetes alapanyagainak felhasználásával. A Slow beauty mesterei a francia hölgyek, csak olyat tesznek az arcukra, amit szívesen meg is ennének.

Hisznek a természet erejében és abban, hogy belülről is kell táplálnia annak ami kívülről szépít!

A vicc az egészben, hogy ők megőrizték nagyanyáik fortélyait és most én is visszatérek a gyökerekhez mert nagymamám ugyanezt az elvet vallotta és 80-an évesen is pihe-puha, telt, hidratált bőre volt. Vérbeli urbánus belvárosi nagyim azt kente az arcára, amit a telken megtermelt, persze mindig szezonálisan.

Csapjunk a lecsóba vagyis az arcmaszkba…☺️ Én abból dolgozom, amit a Slow Market piacon vásároltam. Amit ma reggel használtam az egy olyan Slow arcmaszk, ami hűti és nyugtatja az irritált bőrt, a pattanásokra, aknés bőrre is jótékony hatással van, mert a kurkumának és az Édesharmat méznek gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatása van. A méz pedig az egyik legjobb természetes hidratáló. A joghurtban lévő tejsav pedig finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ragyogó, egészséges és sima arcbőr az eredmény.Nem mellesleg közben ezeket a Slow finomságokat falatoztam reggelire is! 2 in 1! 😁🐌

Let’s go Slow! Lassulj velünk, Magyarország!

Összetevők a Slow beauty arcmaszkhoz:

• 2 evőkanál joghurt az Agria Manufaktúrából
• 1/2 teáskanál kurkuma por
• 1 evőkanál Édesharmat méz a Kisbíró Méhészettől
• 1/2 répa reszelve vagy 2 db bébirépa

Természetesség

100%

Adalékmentesség

100%

Hidratáltság

90%