A közelgő nyár napsugaraival nyitott az első egri Slow Market élménypiac a Gál Tibor Fúzióban. Mosolygós, őszinte termelők, természetes, friss, szezonális alapanyagok, családok, barátok, zenével gasztroarcokkal, Slow Art művészekkel lassultak, lazultak a Slow Marketen.

Gál Titivel és Grétivel megálmodtunk egy fenntartható oázist, egy Slow élményekkel teli cool piacot Eger szívébe. Szuper élmény volt és örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek, a Slow Food termelőknek pedig, hogy megnyíltak, kóstoltatták a piciket és bevezették a tudatos vásárlókat a Slow életmódba és hétköznapjaik nehéz de sok szívvel teli munkájukba. Hiszen ők kézműves, ökotudatos, egészséges termékeket csinálnak, azt adják az embereknek, amit ők is az asztalra tesznek saját maguknak és a családjuknak. Külön öröm, hogy Megtisztelő számunkra, hogy 10 új termelő csatlakozott Slow mozgalmunkhoz. Velük is találkozhattok majd a jövőben. Köszönjük Vrábel Kriszta gasztrobloggernek, hogy elhalmozta a Slow piacozókat egészséges receptekkel és életmódtanácsokkal. Külön öröm számunkra, hogy a Magyar Konyha Magazin lapigazgatója Madary Orsolya és Nagy Réka modell, műsorvezető is ellátogatott a rendezvényre.

Várunk titeket a következő Slow Market élménypiacra április 20.-án ugyanott Egerben a Gál Tibor  Fúzióban. Válts természetesre, válts Slowra! Lassulj velünk, Magyarország!

Kiállítók: Gál Tibor pincészet, Mezőszemerei Tészta és Olaj manufaktúra, Bodnár Lekvár és Vendégház Noszvaj, Soma Sonka Mónosbél, Etelka Manufaktúra,  Graefl Kastély és Biomajorság, Vándor Kovász Porta Török Hunor Négyes, Kisbíró Méhészet Heves, Vrábel Kriszta Gasztroblogger 160gr.hu és Dolcevita blog , Bori Mami étterem Slow Coffee Gyöngyös, Sárdi János Kékfestő Nagynyárád, VigArt Ékszertezrvező