Krüzsely Gábor festőművész

Let’s go Slow!

Az év első felében nagy sikerrel megrendezett bécsi Slow Art by Krüzsely Gábor kiállítást meghívták egy másik neves tárlatra az osztrák fővárosban. Slow mozgalmunk tagja a Grandekoc II. (150×200cm) képpel vett részt, azon a neves megmérettetésen, melynek fővédnöke maga az osztrák kancellár Sebastian Kurz volt.

Az itt elért nemzetközi sikerhez és az első helyezéshez szívből gratulálunk Krüzsely Gábor festőművésznek. Büszkék vagyunk arra, hogy együtt hirdetjük a kiemelkedő Magyar kultúrát itthon és külföldön egyaránt. A bécsi művészeti élet krémje is felfigyelt Gáborra, Prof. Martin Suppan (http://www.suppanfinearts.com/en ) neves bécsi galériás és Prof. Wolfgang Maier-Preusker (https://de.m.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_Maier-Preusker) német-osztrák művészettörténész jelölte első helyezésre a művét.

Nézzétek meg azt a Slow Living Hungary youtube adásunkat, amelyen maga a művész vezet végig titeket a Slow Art kiállításán a bécsi Magyar Nagykövetség gyönyörű Mária Terézia korabeli épületében, ahol az osztrák művészeti élet felfigyelt rá.

Lassulj velünk, Magyarország! Let’s go Slow!