Hajnali félnégy, tea, gumicsizma, a kutyák izgatottak, kapunyitás, üdvözlő pálinka, barátok, nevetés, Slow közösség…kezdődik az egerlövői Slow Disznótor! Tartsatok velünk három adáson keresztül és nézzük meg, hogy miért egészséges a mangalica és miért igazságosabb és jobb az állatnak, ha rideg tartásban él.

Hányféle ételt készítenek el egy disznóvágáson és ha jönne egy ínségesebb idő és éhezne az ember melyik két élelmiszerrel tartana ki a leghosszabb ideig?! Hogyan őrződik meg a disznóvágás hagyománya Egerlövőn a 86 éves Lenke nénitől a legkisebb unokáig?

Jó hangulat, mosoly, tiszta forrásból tiszta ízek és Slow-élmény! Erre számíthattok a következő 3 Slow Living adásban. Lassulj velünk, Magyarország!Let’s go Slow!