Nincs őszintébb szeretet, mint az étel szeretete.

Bernand Show szavai híven tükrözik a Slow Living Hungary alapítóinak és tagjainak hozzáállását az étkekhez, amit megtermelünk és elfogyasztunk életünk során. Az idei Gourmet fesztiválon sikeresen bemutatkozott mozgalmunk, nagy érdeklődés közepette csodás élményben volt részünk és a kostóló nagy közönségnek is.

A Slow Living életérzésről többek között nyilatkozik Vrábel Kriszta, gasztroblogger, Nemes Richárd a Gourmet fesztivál projekt igazgatója, a borászok közül Gál Tibor, Csutorás Ferenc, Demeter Csaba, Wille-Baumkauff Márta, Szerencsés Györgyi a Graefl Kastély és Majorság tulajdonosa és még sokan mások.

Hosszú évek után a Gourmet fesztivál csodás éttermeinek titkos kiállítóit is láthatták az érdeklődők, hiszen nélkülük, az ő minőségi háttérmunkájuk nélkül nem valósulna meg a gasztro forradalom. Slow Food termelőink és Slow borászaink őszinte termékeit kóstolták az emberek, kérdezhettek tőlük és közelebb kerültek egy értékes, egészségesebb élethez. Rajtunk keresztül közvetlen kapcsolatba léphet a fogyasztó a minőségi alapanyagokkal, magukkal a Slow Food termelőkkel.

A kisfilmből sok kérdésre kaphatunk választ. Mi is a Slow Living? Miért tartják az alapítók ezt fontosnak?Kik a Slow Food termelők,borászok? Miért léptek erre az útra? Hogyan érhetjük el a termékeiket? Mi a Slow Travel vagy éppen Art?

Válts természetesre! Válts Slowra!